Любопитни факти:

exclamation

 

Всичко тръгва от едно засекретено откритие по времето на СССР, което разсекретяват през 1986 г. след аварията на АЕЦ Чернобил, за да лекуват предимно децата от радиоактивното замърсяване.
През 1968 г. група учени получават поръчение да открият начин за изчистване на радиоактивни съединения в организма, след евентуална ядрена война. Такъв продукт, чистещ клетката от радиация е намерен и той се произвежда от водораслото ламинария (лат. Laminaria, морско зеле). За да привлече вниманието към продукта, на една научна конференция професор Виталий Корзун и екипът му изпиват по една чаша с вещество, съдържащо радиоактивен цезий (Cs). Заместникът на професора обаче го дострашава. Така проф. Корзун изпива и неговата чаша. Под лекарско наблюдение, благодарение на продукта от ламинария, той успява да изчисти организма си от радиацията. По този начин доказва ефективността на своето творение.

exclamation

 VERTERA Gel се прави от водорасли Laminaria и има супер-детоксикиращ ефект. Азиатците на изток почти не ядат мляко, нямат гена, който произвежда ензимите, които да го разградят до ниво за усвояване. Европейците не ядем водорасли - изгубили сме гена за него. За VERTERA Gel ламинарията е мината през свръхбързи центрофуги и дебелите обвивки на клетките са разрушени механично, без химия и температурна обработка. Така европейците ги усвояваме на около 94%. Японците в Окинава живеят средно около 95 години - ядат риба и водорасли... защо и ние да не живеем толкова :)Астаксантин

exclamation

 Астаксантинът се смята за един от най-добрите и мощни антиоксиданти – помощници в борбата срещу свободните радикали. Според съвременните изследвания по сила на въздействие, астаксантинът изпреварва всички известни антиоксиданти.
Той е 500 пъти по-мощен от катехините, които са направили зеления чай известен, 550 пъти по-силен от витамин Е, 800 пъти по-мощен от CoQ10, 6000 пъти по-силен от витамин С.
В продуктите на VERTERA се използва японски, т.е. правилно извлечен и изчистен астаксантин. В технологията на отлеждането му водораслите Haematococcus pluvialis се поставят постоянно на границата между живота и смъртта. Ту студената вода се сменя с топла, ту нивото на водата спада до критичен минимум. Така водораслите, произвели достатъчно астаксантин стават червени на цвят. Това вещество е уникално и с това, че преминава през кръвно-мозъчната бариера, през която преминават много малко вещества и директно въздейства благотворно на мозъка.


exclamation

 С какво още е уникален VERTERA Gel? Да предположим, че с храната сте приели стронций (Sr). Никак не е нещо нечувано и уникално. Обаче организмът ни няма естествен механизъм, с който да го изхвърли! Стронцият измества калция (Ca) от неговите депа, да речем в костите. Калциевият алгинат от VERTERA Gel реагира със стронция, неутрализира го, извежда го от организма, а вие получавате свободен калциев йон. В това си състояние той е готов за усвояване. Не са ви необходими нито витамини A, D и K2, нито качествени мазнини. Това прави гела уникален помощник в борбата с остеопорозата, благодарение на богатото си съдържание на органичен калций (Ca) и силиций (Si).

exclamation

 

 Vertera Gel има силно изчистващо действие, спрямо всякакви токсини и тежки метали от организма:

- Силен абсорбиращ ефект: Единица гел, абсорбира до 300 тежки молекули и ги извежда от организма.

- Създава неблагоприятна среда за най-различни паразити и те напускат тялото.

- Силна профилактика на сърдечно - съдовата система. 

- Съдържа всички полезни съставки и микроелементи, които съществуват в морската вода и храна.

- Притежава големи количества органичен йод (I), поради което се справя с тежкия проблем на йоден дефицит в организма (причина за срив в нервната система, безсъние, безплодие при много млади семейства). Стратегически важен за бременни жени и плода при формирането на интелигентността на детето и нервната система.

exclamation

 

 Човекът на XXI век средностатистически изяжда на година 9 кг. сухо тегло нехранителни добавки! А химико-хранителната индустрия към настоящият момент използва около 3500 вида добавки. 99% от пестицидите попадат в състава на продуктите, употребявани за храна. В целият свят от хранителни инфекции умират 1,2 пъти повече хора, отколкото от остър инфаркт на миокарда. По статистика 80% от хората изпитват постоянен недостиг на витамини от различните групи. Хипертония, артеросклероза, диабет - всички тези болести започват да се появяват все по-често при хора, едва навършили 30 години!

Още ли смятате, че нямате нужда от най-естественият метод за детоксикация?

Най-добрият продукт за удължаване на живота