AngioLive PRO-MAX

AngioLive PRO-MAX е продукт от ламинария и фукус с екстракт от грозде.AngioLive PRO-MAX

🏆 Продуктът може да се използва:

  • за предотвратяване на преждевременно развитие на сърдечно-съдови заболявания;
  • като част от комплексната терапия при лечението на хронични венозни заболявания и патологии на сърдечно-съдовата система;
  • като допълнителен източник на органичен йод, фукоидани и кверцетин;
  • за укрепване на кръвоносните съдове и предпазването им от неблагоприятното въздействие на патологичните фактори;
  • за намаляване на последствията от заседналия начин на живот, повишени натоварвания;
  • за поддържане на чернодробната функция като хепатопротективно средство.

🌿 Активни компоненти в състава:

  • Ламинария. Източник на йод и разтворими диетични фибри (алгинати) в органична форма. Насища организма с жизненоважни витамини, минерали, макро- и микроелементи;
  • Фукус. Съдържа голямо количество фукоидани - полизахариди, които предотвратяват увреждане на вътрешната стена на съда и образуване на плаки, водещи до коронарна болест на сърцето и инфаркти;
  • Екстракт от грозде. Основните активни съставки - флавоноидите - имат подчертан противоотечен ефект, намаляват риска от образуване на кръвни съсиреци;
  • Екстракт от листа от червено грозде. Съдържа кверцетин, мощен естествен антиоксидант. Свързвайки свободните радикали в кръвта, той им пречи да разрушат мембраните на ендотелните клетки, които изграждат вътрешната обвивка на кръвоносните съдове.

🧬 Продуктът е направен по патентована PRO-MAX технология, която Ви позволява да извлечете максимално количество ценни вещества от морските водорасли и да ги превърнете в лесно усвояема форма за организма.

Състав: Вода, ламинария, фукус, сух екстракт (екстракт от гроздови листа, екстракт от вино), екстракт от сухи гроздови листа (кверцетин от японски софора, гроздов кверцетин).

За възрастни: 2 равни супени лъжици (45 г) от продукта 2 пъти на ден 30 минути преди хранене. Препоръчва се да се смесва със сок на вкус.

Серия PRO-MAX е за хора със сериозно отношение към своето здраве!
Продуктите се препоръчват за тези, които редовно са употребявали продукти на Vertera, не по-малко от 3 месеца и вече са подготовили своя организъм за усилен прием на органичен йод, но са протипоказни за хора с възли на щитовидната жлеза.


Дистрибуторите и регистрираните потребители ползват осезаеми отстъпки! Само със задължение за 1 покупка на 6 месеца.


За всякакви въпроси, използвайте същият линк за да видите моя e-mail. Ще ви бъде оказана помощ по всякакви въпроси, свързани с темата.