Продукти Красота

БИО МАСКА ЗА ЛИЦЕ (Против стареене на кожата.)Маска за лице

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Интензивната подмладяваща фитоводораслова биомаска е естествено и безопасно средство за предпазване от шлаки, дехидратация и други фактори, които спомагат преждевременното остаряване на лицето и остаряването на организма.

КАК ДЕЙСТВА: Интензивната фитоводораслова биомаска за лице почиства и обновява кожата, като внимателно отделя натрупаните замърсявания и неравности.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанесете биомаската върху чиста кожа на лицето, оставете за 15-20 мин., измийте с хладка вода без използване на сапун и др. средства за измиване. Може да се използва няколко пъти седмично. Количеството процедури се регулира в зависимост от състоянието на кожата и нейните реакции от приложението на маската.


Олио с Морски Водорасли (Искате да сте красиви.)Олио с морски водорасли

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Подхранва, омекотява, тонизира, успокоява и укрепва кожата, поддържайки нейната бариерна фукция.

КАК ДЕЙСТВА: Маслото от водорасли овлажнява, подхранва и възстановява кожата на тялото и лицето - използва се за финализация на процедурата след прилагане на маска за тяло или лице.

СЪСТАВ: Масло от водорасли (ламинария, фукус), масло от маслини, тиквено масло, ленено масло, масло от морски зърнастец, масло от шипка, масло от кайсиеви ядки, бадемово масло, масло от пшенични зародиши, хлорофилно - липиден комплекс от морски водорасли ламинария. Екстракти от черен оман, ракитник и дихидрокверцетин.


Екстракт от ЛаминарияЕкстракт от Ламинария

100% органичен екстракт от морски водарасли Ламинария!

Козметичен продукт с грижа за кожата. Екстрактът от Ламинария има овлажняващи, противовъзпалителни, регенериращи, антиоксидантни, тонизиращи и лечебни свойства. Компенсира липсата на витамини и микроелементи в кожата. Предотвратява натрупването на радиация в тялото и почиства кожата от токсини. Активира микроциркулацията. Убива патогенни бактерии и има дезинфектиращ ефект. Помага за запазване на здравето и младостта.

Екстрактът е отлично допълнение към други козметични продукти и може да се използва в кремове, ексфолианти, масла, душ гелове, шампоани и др., като повишава многократно тяхната ефективност. Ламинарията складира ценни елементи и полезни съединения за организма в бионалична форма. Освен това екстрактът от Ламинария има успокояващ ефект, което позволява на тялото да се отпуснете след тежък и натоварен ден.


Екстракт от ФукусЕкстракт от Фукус

100% органичен Екстракт от морски водорасли Фукус !

Козметичен продукт с грижа за кожата. Помага да се запази младостта на кожата, осигурявайки едновременно стягащ, успокояващ, тонизиращ и антицелулитен ефект. Екстрактът от фукус се справя с излишните килограми и преждевременно стареене, тонизира кожата, подобрява еластичността й, активира синтеза на колаген. Подобрява метаболизма в кожата и ускорява изгарянето на мастната тъкан на клетъчно ниво. Допринася за подобряване на кръвообращението и укрепване на кръвоносните съдове. Помага да се изгладят бръчките и да се предотврати появата им.

Екстрактът е отлично допълнение към други козметични продукти и може да се използва в кремове, ексфолианти, масла, душ гелове, шампоани и др., като повишава многократно тяхната ефективност.

Морските водорасли Фукус са високо ценени от козметолозите по целия свят. Техните свойства не само помагат да се запази младежкия вид на кожата, като изглаждат бръчките и предотвартяват появата им, но и са сериозен фактор за запазване на стройната фигура на тялото, осигурявайки едновременно стягащ, успокояващ, тонизиращ и антицелулитен ефект. Увеличава скоростта на метаболитни процеси и стимулира разграждането на мастната тъкан. Като поддържа усещане за ситост позволява на организма да намали количеството консумирана храна. Също така потиска усвояването на хранителните мазнини и въглехидратите от храната.


Регистрираните потребители и дистрибуторите ползват осезаеми отстъпки! Само със задължение за 1 покупка на 6 месеца.


За всякакви въпроси, използвайте същият линк за да видите моя e-mail. Ще ви бъде оказана помощ по всякакви въпроси, свързани с темата.