НОВИНИ

В периода от 8 до 15 септември предлагаме отстъпки за някои от нашите продукти. Това е чудесна възможност да се погрижите за здравето си, при това можете да и спестите и средства!

🫵  Nephrofood и Respirafood са специално разработени фито комплекси, които подпомагат съответно здравето на бъбреците и дихателната система. Те съдържат важни хранителни вещества, които помагат за укрепване на функционирането на тези органи, и активни съставки за превенция на заболявания. Не пропускайте шанса си да ги вземете с 10% отстъпка!

🫵  PRO-MAX Fucus е професионален подход за укрепване на здравето, където всичко е на максимум: максимална концентрация на хранителни вещества, максимална усвоимост, максимален резултат, който виждате и усещате!
PRO-MAX Fucus може да съдържа 5000 микрограма йод и 300 000 микрограма фукоидан на 100 грама продукт. Тази комбинация е в състояние да осигури максимална полза от употребата на продукта преди лягане - това, от което се нуждаете, за да възстановите организма и да регенерирате тъканите по време на нощната почивка! По време на промоционалния период можете да закупите PRO-MAX Fucus с 15,5% отстъпка!