VERTERA SPORT ACTIVE +

УНИЩОЖАВА МАЗНИНИТЕ, А НЕ СЪРЦЕТО И БЪБРЕЦИТЕ !

Специализиран хранителен продукт за хранене на спортисти и активни хора в гел форма.

НАМАЛЯВАНЕ НА МАСТНАТА МАСАVERTERA SPORT ACTIVE +

Пълноценно хранене. Можете лесно да отслабнете, като замените вечерните ястия!

За спортисти преди състезания: 200 ГРАМА НАВЕДНЪЖ ( 1/3 кутия ).

Профилактичен прием: по 3 супени лъжици на ден - сутрин, обед и вечер.

Чрез консумирането на Vertera Gel Sport Active + вие можете, освен да намалите теглото си, да разрешите и други задачи за повишаване на здравето.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Ефективно възстановява физическата активност, чрез попълване на мускулните гликогенни резерви едновременно с подобряването на трофичния статус на мускулната тъкан, активирането на енергийния метаболизъм и детоксикирането.

ПЕРФЕКТНАТА КОМБИНАЦИЯ ОТ МИКРО и МАКРО ЕЛЕМЕНТИ, ВИТАМИНИ, АМИНОКИСЕЛИНИ, ВЪГЛЕХИДРАТИ И ПРОТЕИНИ С НАЙ - ВИСОКА БИОЛОГИЧНА СТОЙНОСТ.

ТРЕНИРОВКА

Идеален за хранене на спортисти през периода на интензивни тренировки, в допълнение към основната диета в съответствие с програмата, разработена за тези спортове.

Протеин от грах в спортното хранене е високо пречистен изолат с протеиново съдържание от 84-88%, което има висока смилаемост от 98%. Грахът на протеина е по-богат от другите растителни протеини в протеиновото съдържание, което е най-важният показател за мускулния растеж, тъй като водните протеини са вторият основен компонент на структурата на мускулните влакна.

Инструкция: ПРИ НАБАВЯНЕ НА СУХО ТЕГЛО И ЗАГУБА НА ТЕГЛО, ЯЖТЕ 200 ГРАМА СУТРИН, 30 МИНУТИ ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА И ВЕЧЕРТА, ПРЕДИ ДА СИ ЛЕГНЕТЕ.

В случай на проблеми със заспиването, отменете храненето преди лягане.

ЕЖЕДНЕВНО

Редовната консумация на Vertera Gel Sport Active неутрализира ефектите от употребата на химически елементи в храненето на атлетите, осигурява здравето на черния дроб, стомашно-чревния тракт, щитовидната жлеза и сърдечно-съдовата система. Подобрява състоянието на кожата и косата.

Допълнителен източник на разтворими диетични фибри (алгинати), йод в органична форма и калций.

ГОТОВ ЗА ЯДЕНЕ. ПОДХРАНВА, ВЪЗСТАНОВЯВА И ИМА МОЩЕН ДЕТОКСИКАЦИОНЕН ЕФЕКТ!
 
ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Аргининът е най-важната аминокиселина за тези, които искат да изградят мускули, защото освобождава растежен хормон и синтезира заедно с други вещества креатин.

Протеинът от Грах съдържа голямо количество незаменими аминокиселини, които неизбежно се губят по време на тренировка, а мускулите страдат от предварително напрягане. Следователно, граховият протеин е най-добрият редуциращ агент. В него се съдържа голямо количество аргинин, който в много други продукти от производството на спортно хранене обикновено е много малък.

Аргинин: АРГИНИНЪТ СЕ СЪДЪРЖА В КОЛИЧЕСТВО ОТ 8,7% НА ГРАМ ПРОТЕИН, КОЕТО Е ПО-ВИСОКО, ОТКОЛКОТО ПРИ ВСЕКИ ДРУГ ПРОТЕИНОВ ИЗТОЧНИК.

Аргининът в комбинация с други аминокиселини дава невероятен синергичен ефект.
 
НАМАЛЕТЕ КАТАБОЛИЗМА

Употребата на Vertera gel Sport Activе след тренировки ще сведе до минимум процеса на катаболизъм (разрушаване) на мускулите, поради осигуряването на организма на необходимото количество висококачествени протеини и въглехидрати.

ПРОДУКТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗОПАСЕН ЗА ТЯЛОТО И НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ВЪРХУ ТЯЛОТО, КАТО ХИМИКАЛИТЕ (РАЗРУШАВАНЕ НА СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА, МЕТАБОЛИТНИ НАРУШЕНИЯ, РАЗВИТИЕ НА АЛЕРГИИ, БЕЗПЛОДИЕ И Т.Н.).
 
100%  ЕСТЕСТВЕН СЪСТАВ

Основата на продукта е специализиран хранителен продукт - гел от морски кафяви водорасли за хранителната терапевтична храна Vertera, който съдържа огромен набор от микро и макро елементи, които са жизненоважни за функционирането на нашия организъм.
 
Състав на продукта:
 
Протеин от грах, Вертера гел с морски водорасли Ламинария, сок от черен касис, вода, допълнителни компоненти (антиоксидант, лимонената киселина, регулатор на киселинността - калциев глюконат, натриев алгинат, екстракт от стевия).


ЗАЩО СПОРТИСТИТЕ ТРЯБВА РЕДОВНО ДА ИЗПОЛЗВАТ VERTERA GEL SPORT ACTIVE ?

   - Балансиран на микро и макро елементи, пълно еднократно хранене. 1 пълна порция = 144 kkal. Продуктът не съдържа захар и неговите други производни (фруктоза, малтодекстрин и т.н.)

   - Подобряване на имунитета на спортиста. Изразява се във възстановяването на нормалните нива на концентрации на имуноглобулини А и G, както и на компонента на NW комплемента.

   - Неутрализиране на ефектите от употребата на химическите компоненти на спортното хранене.

   - Регулиране на метаболизма на мазнините, протеините, въглехидратите и енергията.

    - Нормализиране на функциите и защита на сърдечно - съдовата система.

    - Защита и здраве на черния дроб.

    - Здрава кожа, коса, нокти.


Дистрибуторите и регистрираните потребители ползват осезаеми отстъпки! Само със задължение за 1 покупка на 6 месеца.


За всякакви въпроси, използвайте същият линк за да видите моя e-mail. Ще ви бъде оказана помощ по всякакви въпроси, свързани с темата.