КОНТАКТИ

Ако имате въпроси от какъвто и да е характер, незабавната регистрация в сайта на Вертера не е начина да откриете отговора. Просто ги задайте на мейла, посочен долу и когато сте сигурни, тогава се регистрирайте.

Ако сте уверени в желанието си за регистрация, използвайте този линк за:

Регистрация на партньор в сайта на VERTERA...

Препоръчвам ви да използвате това видео, показващо детайлно процеса на регистрация в сайта на VERTERA:

VIDEO: регистрация в сайта

Изпратете ми вашия e-mail, за да мога да ви дам необходимите за работа със системата неща! Или го активирайте веднага в процеса на регистрация.

Информация за контакт

Системата не бърза да ми съобщи за вас. Изчакайте известно време. При първа възможност ще се свържа с вас.

След регистрацията си в сайта, веднага получавате отстъпка от 30%. При достигане на оборот от 20 PV точки, получавате пълноправно членство и право на 1+1. Т.е. да купите 1 нещо и да получите още 1 от същото като подарък. Ако искате веднага да получите това право, то направете първоначално една покупка, покриваща изискването за тези 20 точки. Това в общия случай би била поръчка от поне 110 EUR.

Можете да се регистрирате и на сайта на компанията, но от това за вас няма да произтече никаква финансова изгода, а със сигурност ще имате пропуснати ползи. Отначало няма да знаете кое как работи, а когато след време компанията ви прикрепи към наставник на случаен принцип, той няма да има правото да ви търси, дори да вижда нещо, което е във ваша изгода.Натиснахте ли? Сега можете да влезете във вашата поща и да ми напишете 1-2 реда. Така, при условие, че сте се регистрирали, вече ще мога да ви изпратя e-mail с прикачен файл, в който ще имате необходимата информация за работа.
В противен случай ще ви търся първо на Viber...
Идеята за работата със системата през смартфон оставете като резервен вариант. Използвайте компютър.
Принципно всеки си поръчва продуктите от т.н. личен кабинет в сайта на VERTERA и ги плаща предварително по електронен път с карта или PayPal. Платената от вас цена не включва куриерските разходи. Нещата пристигат от склад в София по куриер на указаното място обичайно за 1 ден, стига да сте направили поръчката си за Спиди и Еконт до 16:00 часа, а за Европът до 18:00 часа. При нужда може да се осъществи доставка до друга държава.

Благодаря за отделеното внимание!