КОНТАКТИ

Ако имате въпроси от какъвто и да е характер, незабавната регистрация в сайта на Вертера не е начина да откриете отговора. Просто ги задайте на мейла, посочен долу и когато сте сигурни, тогава се регистрирайте.

Ако сте уверени в желанието си за регистрация, използвайте този линк за:

Регистрация на партньор в сайта на VERTERA...

Препоръчвам ви да използвате това видео, показващо детайлно процеса на регистрация в сайта на VERTERA:

VIDEO: регистрация в сайта

Изпратете ми вашия e-mail, за да мога да ви дам необходимите за работа със системата неща! Или го активирайте веднага в процеса на регистрация.

Информация за контакт

Системата не бърза да ми съобщи за вас. Изчакайте известно време. При първа възможност ще се свържа с вас.

След регистрацията си в сайта, веднага получавате отстъпка от 30%. При достигане на оборот от 25 точки (около 100 EUR), получавате пълноправно членство и право на 1+1. Т.е. плащате 1 нещо и получавате 1 от същото като подарък. Ако искате веднага да получите това право, то направете първоначално една поръчка, покриваща изискването за тези точки.

Можете да се регистрирате и на сайта на компанията, но от това за вас няма да произтече никаква финансова изгода, а със сигурност ще имате пропуснати ползи. Отначало няма да знаете кое как работи, а когато след време компанията ви прикрепи към наставник на случаен принцип, той няма да има правото да ви търси, дори да вижда нещо, което е във ваша изгода.Благодаря за отделеното внимание!