VERTERA PRO-MAX

Серия PRO-MAX — комплекс морска храна от 2 продукта:

VERTERA PRO-MAX
1. PRO-MAX Laminaria Japonica&Digitata се приема сутрин. Цитоплазмата и стенните компоненти на клетките от ламинария в неговия състав са богат източник на йод, полизахариди, микро- и макроелементи. Продуктът дава необходимата доза органичен йод и ценни хранителни вещества за целия ден. Енергия и бодрост са ваши постоянни спътници!

Допълнително е пуснат PRO-MAX Laminaria Japonica&Digitata с янтарна киселина — продукт, създаден специално за хора, изпитващи повишени физически и психоемоционални натоварвания. Янтарната (бутандиова или сукцинова) киселина — природен регулатор на енергетическия обмен, който обезпечава вашия организъм с максимална енергия във всяко време на годината!

2. PRO-MAX Fucus Vesiculosus се употребява вечер. Това е биогел на фукус, кафяви водорасли -  източник на биоактивното вещество фукоидан, ценни полифеноли и органичен йод. Неговият прием способства за възстановяването на организма по време на нощния отдих.

Комплексният прием на продуктите допълнително обезпечава мощен детокс: постоянно постъпващите в организма алгинати свързват и извеждат токсините, радионуклидите и тежките метали.

Серия PRO-MAX е за хора със сериозно отношение към своето здраве!

Продуктите се препоръчват за тези, които редовно са употребявали продукти на Vertera, не по-малко от 3 месеца и вече са подготовили своя организъм за усилен прием на органичен йод.


Дистрибуторите и регистрираните потребители ползват осезаеми отстъпки! Само със задължение за 1 полупка на 6 месеца.


За всякакви въпроси, използвайте същият линк за да видите моя e-mail. Ще ви бъде оказана помощ по всякакви въпроси, свързани с темата.